Senast ändrad Oktober 1, 2020.

Sammanfattning av Integritetsskydspolicy

  • Denna Integritetsskyddspolicy beskriver hur vi samlar in, behandlar, sparar och skyddar dina personuppgifter.
  • Shoppabilligt och dess webbsajt, https://shoppabilligt.nu/ eller varje annan domän (”Shoppabilligt”) drivs av Zalzada organisationsnummer 205576984, ett bolag bildat enligt Bulgarisk lag (”Zalzada”, ”vi”).
  • Som Medlem hos Shoppabilligt får du tillgång till förmånliga erbjudanden och rabatter på en mängd olika sorters varor.
  • Vårt lojalitetsprogram är tillgängligt för alla som är minst 18 år och har adress i Sverige.
  • Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna administrera ditt medlemskap, leverera de produkter som du beställer, hantera din betalning och frakt samt ge dig relevant marknadsföring.
  • Vi delar dina personuppgifter med våra tredjepartsleverantörer när så är nödvändigt för att dessa ska kunna tillhandahålla de tjänster som vi har anlitat dem för, exempelvis för betalningslösningar.
  • Vi är en del av en internationell bolagsgrupp som delar vissa administrativa system och vi kan komma att dela dina personuppgifter, för administrativa ändamål, med våra dotterbolag.
  • Efter avslutat medlemskap hos oss kommer vi bara att behålla dina personuppgifter i identifierbart format i trettio (30) dagar.
  • Om du har några frågor om hur vi hanterar personuppgifter, vänligen kontakta oss på [email protected].

Senast ändrad 1 oktober 2020.

Innehållsförteckning

  1. Inledning
  2. Personuppgifter som vi samlar in
  3. Hur och varför vi använder dina personuppgifter
  4. När och hur vi delar personuppgifter med andra
  5. Dina rättigheter
  6. Säkerheten för dina personuppgifter
  7. Datalagring och gallring
  8. Undantaget för denna policy
  9. Ändringar och Uppdateringar av denna policy
  10. Frågor, funderingar och klagomål

Integritetsskyddspolicy

Ikraftträdande oktober 1, 2020.

 

1

Inledning

1.1

Beskrivning av Shoppabilligt.

Webbsajten Shoppabilligt och domänen https://shoppabilligt.nu/ ägs och drivs av Zalzada med organisationsnummer 205576984 och registrerad adress 25 Krali Marko Street, Plovdiv Bulgaria, 4000 (”Zalzada”, ”Vi”, ”Oss”).

1.2

Denna Integritetsskyddspolicy beskriver hur våra policys och processer ser ut angående insamling och behandlingen av dina personuppgifter, både som Besökare och som Medlem. Dessutom anger denna policy vilka rättigheter du har som individ i förhållande till dina personuppgifter. Vi är medvetna om att dataskydd är ett ansvar som är i ständig utveckling. Därför kommer vi att löpande uppdatera denna Integritetsskyddspolicy i takt med att vi påbörjar nya personuppgiftsbehandlingar eller anammar nya policys.

1.3

Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna tillhandahålla dig vår webbsajt. När vi behandlar dina personuppgifter kommer vi att göra det för att kunna tillhandahålla dig webbsajten shoppabilligt.nu och de produkter som du har beställt, driva vår verksamhet, uppfylla våra avtalsenliga och juridiska skyldigheter, skydda våra system och kunder eller uppfylla de berättigade intressen som beskrivs i avsnitten ”Hur och varför vi använder dina data” och ”När och hur vi delar information med andra” nedan. När vi överför personuppgifter från Europeiska unionen gör vi det baserat på ett antal rättsliga mekanismer, som beskrivs i avsnittet ”Datalagring och gallring”.

1.4

Zalzada uppmärksammar och är medvetna om att hanteringen av din integritet och dina personuppgifter är ett fortlöpande ansvar, varför denna Integritetsskyddspolicy kommer att uppdateras när vår hantering av dina personuppgifter ändras eller utvecklas. Du kommer att informeras om dessa ändringar via publicering på denna webbsajt, e-post eller sms.

 

2

Personuppgifter som vi samlar in

2.1Medlem och Besökare. För att du fullt ut ska kunna använda dig av vår webbsajt shoppabilligt.nu måste du bli Medlem hos oss (”Medlem”). För att bli Medlem måste du registrera vissa personuppgifter hos oss såsom din kontaktinformation och dina betalningsuppgifter. Det är även möjligt att besöka shoppabilligt.nu utan att vara Medlem, t.ex. för att se vilka rabatter vi erbjuder utan att ta del av dessa (”Besökare”). Vi samlar in personuppgifter om dig också enligt denna Integritetsskyddspolicy.
2.2Personuppgifter som du ger oss.

För att du ska kunna använda shoppabilligt.nu fullt ut och ta del av våra fantastiska erbjudanden måste du ge oss vissa personuppgifter i samband med att du registrerar ett medlemskap hos oss. Dessa är förnamn, efternamn, adress i Sverige, telefonnummer, e-postadress samt dina kortuppgifter. Dina kortuppgifter sparas inte av Zalzada utan behandlas av våra leverantörer av betalningslösningen: Twispay och Stripe. Dessa betalningssystem är baserade på SSL-säkerhetsstandard, vilket betyder att de uppgifter som du anger vid betalning är krypterade. Som krypterad form vid e-handel är SSL-säkerhetsstandard utbredd och betraktas som en mycket säker lösning.

2.3Personuppgifter som du tillgängliggör för oss.

Genom din användning av shoppabilligt.nu, oavsett om du gör det som Besökare eller som Medlem, tillgängliggör du vissa uppgifter om dig för oss. Shoppabilligt samlar även in personuppgifter om dig via cookies. Dessa är bl.a. nödvändiga cookies, inställningscookie, drift- och optimeringscookies samt cookies för annonsering. Nödvändiga cookies krävs för att vissa funktioner på hemsidan ska fungera. Inställningscookies behövs för att kunna stödja de specifika inställningar som du har gjort, t.ex. inställningar för inloggning. Drift- och optimeringscookies används för att samla in och behandla kundfeedback och utföra webbanalyser. Dessa analyser baseras på information om hur du beter dig på vår webbsajt, vilka sökningar du gör mm, i syfte att kunna göra vår webbsajt och våra erbjudanden ännu bättre. Annonseringscookies följer hur du agerar online och är speciellt inriktade på att ge dig skräddarsytt innehåll på vår webbsajt.

2.4Din kommunikation med oss.

Om du kontaktar oss via e-post, telefon eller annat kommunikationsmedel, kan vi komma att spara sådan kommunikation, inklusive den information som finns däri (såsom ditt namn, din förfrågan, din plats och andra personuppgifter som du tillhandahåller i fritextformat), för att besvara din förfrågan; för att meddela dig om publiceringar mm; eller för att dokumentera ditt klagomål, din förfrågan eller liknande. Om du vill att Shoppabilligt ska ”radera” alla dina personuppgifter eller annars avstå från att kontakta dig, kan du alltid kontakta oss på [email protected]

2.5Cookies.

På Shoppabilligt använder vi oss av cookies för att tillhandahålla webbsajten till dig. Vi använder även cookies för att rikta personanpassade reklammeddelanden och annan kommunikation till dig. För mer information om hur Zalzada och shoppabilligt.nu använder sig av cookies, se vår Cookie Policy här [shoppabilligt.nu/cookiepolicy].

2.6Om du inte ger oss dina personuppgifter.

Du kan inte genomföra köp hos oss eller använda dig av shoppabilligt.nu utan att lämna personuppgifter till oss. Dessa behövs för att vi ska kunna tillhandahålla shoppabilligt.nu till dig och leverera de varor du beställt till dig.

 

3

Hur och varför vi använder dina personuppgifter

3.1Vi använder information som vi samlar in om våra Medlemmar och Besökare för dessa tre huvudsakliga ändamål:

(1) för att bedriva vår verksamhet och tillhandahålla (inklusive förbättra och anpassa) webbsajten, erbjudanden och de varor som vi erbjuder;

(2) för att skicka kommunikation, inklusive kampanjer, till våra Medlemmar och Besökare; samt

(3) för att marknadsföra tjänster och visa reklam, på vår egen webbsajt som stöds av reklam.

Av dessa skäl kombinerar vi data som vi samlar in för att ge dig en smidigare, mer konsekvent och personligt anpassad upplevelse. För att förbättra skyddet för din integritet har vi byggt in tekniska och organisatoriska skydd som är utformade för att förhindra vissa kombinationer av data. Nedan finner du en lista på varje ändamål med behandlingen av dina personuppgifter, på vilket sätt dessa ändamål uppfylls samt vilken laglig grund vi stödjer behandlingen på.

3.2Hantera ditt medlemskap

Ett av våra främsta syften för att samla in personuppgifter är att kunna administrera ditt medlemskap hos oss, hantera dina beställningar och betalning och leverera de varor som du har beställt.

Laglig grund: Denna personuppgiftsbehandling är nödvändig för att vi ska fullgöra vårt avtal med medlemskap i vår förmånsklubb och vårt köpavtal och fullgöra våra leveranser till dig för beställda produkter.

3.3Hantering av ditt medlemskap, dina beställningar, köp och leverans av dina köpta produkter:

För att kunna identifiera kunden, leverera dina beställda produkter använder vi ditt namn och din postadress, och för att kunna ge dig relevant information, samt för att kunna kontakta dig, administrera dina beställningar, använder vi oss av ditt telefonnummer och din e-postadress. Information gällande dina beställningar kan till exempel innefatta information om när din leverans har skickats från vårt lager, när den finns tillgänglig att hämta ut på uthämtningsställe eller eventuella tekniska problem eller förseningar. Din e-postadress och ditt telefonnummer kommer vi även att använda för att skicka ut nyhetsbrev om vår förmånsklubb till dig. Vi kommer dessutom att informera dig om när du håller på att mista din medlemsnivå, eller när erbjudanden håller på att gå ut. Du kan när som helst avaktivera sådana typer av nyhets- och informationsutskick genom att gå in på Inställningar på ditt medlemskonto på vår webbshop.

Laglig grund: Denna personuppgiftsbehandling är nödvändig för att vi ska fullgöra vårt avtal med medlemskap i vår förmånsklubb och vårt köpavtal och fullgöra våra leveranser till dig för beställda produkter.

3.4Förenkling av betalning.

Du har möjlighet att, när du fyller i dina betalningsuppgifter vid ett köp, spara dessa uppgifter. Detta innebär att du slipper fylla i dina betaluppgifter varje gång du genomför ett köp, vilket kommer att göra din köp upplevelse med oss lättare och smidigare. Om du väljer att spara dina betalningsuppgifter lagras dessa i en databas. Du kan även när som helst ändra eller radera dessa uppgifter, och de försvinner då ur våra system.

Laglig grund: Denna personuppgiftsbehandling är nödvändig för att vi ska kunna fullgöra vårt avtal med medlemskap samt för vårt berättigade intresse att tillhandahålla en smidig köpupplevelse för dig.

3.5Marknadsföring och reklam

Vi använder data du uppger till våra bolag vid registrering av medlemskonto, data vi samlar in när du genomför köp och använder våra tjänster och webbsiter för att ge dig relevant marknadsföring och visa reklam som du kan ha intresse av när du besöker våra webbsiter och prenumererar på våra nyhetsbrev. Det du gör när du är inloggad på ditt medlemskonto i vår förmånsklubb ger oss en bild av dina preferenser, och vi vill kunna visa dig just de produkter och tjänster som vi tror att du hade varit intresserad av. Med anledning av detta sparar och behandlar vi information om vilka produkter och tjänster du är inne och tittar på, vilka typer av produkter du köper, och vilka produkter du lägger i kassan men sedan plockar ur kassan igen. Vi kan även komma att skicka reklam till dig baserat på var du bor, om vi t.ex. väljer att öppna en ny butik i ditt område. Vi kommer, baserat på dessa olika typer av information, skicka reklam till din e-postadress, din postadress, eller via SMS, och/eller visa dig relevant reklam när du är inne på shoppabilligt.nu. Om du inte vill ta emot direktmarknadsföring via e-post, eller SMS kan du alltid gå in i Inställningar och välja bort detta.

Om du väljer att avstå från att ta emot intressebaserad reklam, betyder det inte att du inte längre kommer att få se reklam på våra webbsiter, utan att den reklam som visas kommer inte att vara anpassad för dig och därför upplevas som mindre relevant.

Laglig grund: Denna personuppgiftsbehandling är nödvändig för att vi ska fullgöra vårt avtal med medlemskap i vår förmånsklubb, samt för vårt berättigade intresse att tillhandahålla dig relevanta erbjudanden och reklam.

För mottagare av nyhetsbrev och besökare på webbplats – berättigat intresse (intresseavvägning) och marknadsföringslagens bestämmelser om samtycke alternativt etablerat kundförhållande

Laglig grund: Dessa behandlingar är nödvändiga för fullgörande av avtalet om medlemskapet hos Shoppabilligt.

3.6Statistik och uppdatering av Tjänsterna:

Ditt köpbeteende och din köphistorik hjälper oss också till att förbättra servicen. Uppgifterna från dina inköp hjälper oss att se vilken typ av produkter som är populära, vilken typ av erbjudanden som är mest uppskattade och används av våra medlemmar etc. Vi kommer att använda denna information för att förbättra och utveckla våra befintliga produkter.

Laglig grund: Vi utför denna behandling eftersom det är nödvändigt för vårt berättigade intresse att förbättra Tjänsterna och att utveckla vår verksamhet.

3.7Hantera kundtjänstärenden och fullgöra rättsliga förpliktelse:

Genom att ange dina kontaktuppgifter kan vi kontakta dig om det uppstår några problem med Tjänsterna eller med ditt medlemskap. Vi kan dessutom komma att skicka relevant produktinformation till din e-postadress och via SMS. Du kommer även informeras om när du håller på att mista ditt silver- eller guldmedlemskap, eller när erbjudanden håller på att gå ut. Du kan när som helst avaktivera nyhets- och informationsutskick genom att gå in på Inställningar på ditt konto på shoppabilligt.nu.

För att kunna kommunicera med dig som kund och besvara förfrågningar som kommer in till kundtjänst via telefon eller digitala kanaler, inklusive sociala medier, säkerställa kundens identitet, utreda klagomål och supportärenden (inklusive teknisk support), kan vi komma att hantera följande personuppgifter; kontaktuppgifter, korrespondens, uppgifter med relevant för aktuellt köp, klagomål om produkt, uppgifter om problem med kundens utrustning vid tekniska problem, vid fakturaköp även personnummer eller samordningsnummer.

Personuppgifter hanteras ibland för att vi ska kunna fullgöra skyldigheter som åligger oss i t.ex. bokföringslagen, produktansvarslagen, produktsäkerhetslagen och skydd av personuppgifter i IT-system. De personuppgifter vi kan behöva hantera för dessa ändamål är de samma som för kundtjänst har ovan.

Laglig grund: Kundtjänst – Vi utför denna behandling eftersom det är nödvändigt för vårt gemensamma berättigade intresse att hantera kundens frågor, klagomål och synpunkter. Rättsliga förpliktelser – Behandlingen är nödvändig för att fullgöra en rättslig förpliktelse som åvilar oss.

3.8Produktförbättring

Vi använder data för att förbättra våra befintliga produkter och tjänster, bland annat genom att uppdatera funktioner. Vi använder till exempel felrapporter för att förbättra säkerhetsfunktioner, användarbeteende, sökfrågor och klick på våra siter för att förbättra relevansen för sökresultat, innehåll på siter och placering av relevant innehåll för dig på våra siter.

Laglig grund: Vi utför denna behandling eftersom det är nödvändigt för vårt berättigade intresse av att förbättra våra tjänster och att utveckla vår verksamhet. I tillämpliga fall förlitar vi oss också på ditt samtycke till vår användning av kakor enligt e-privacy direktivet (implementerat genom lagen om elektronisk information).

3.9Säkerhet

Vi använder uppgifter för att skydda våra produkters, tjänsters och kunders säkerhet för att upptäcka och förhindra bedrägeri, för att bekräfta programvarulicensers giltighet och för att lösa tvister och verkställa våra avtal. Vi kan också blockera leverans av ett meddelande eller ta bort innehållet om det bryter mot våra villkor. Laglig grund: Vi utför denna behandling eftersom det är nödvändigt för vårt berättigade intresse att skydda våra system och tjänster.

3.10Andra ändamål

Om vi avser att använda personuppgifter på något sätt som inte överensstämmer med denna Integritetsskyddspolicy kommer du att bli informerad om denna användning före, eller vid den tidpunkt, då personuppgifterna samlas in. Alternativt kommer vi att erhålla din tillåtelse efter insamlingen men före sådan användning.

 

4

När och hur vi delar personuppgifter med andra

4.1När det är nödvändigt. Vi delar dina personuppgifter när det är nödvändigt för att fullfölja en transaktion eller för att fullgöra ett avtal, eller när vi har förnuftiga affärsskäl för att göra det.
4.2Med våra servicepartners för att tillhandahålla våra tjänster.

Vi kan dela din information till våra tredjepartsleverantörer, agenter, underleverantörer och andra associerade organisationer för att slutföra uppgifter och tillhandahålla tjänster till dig för vår räkning. Men när vi använder tredjepartsleverantörer avslöjar vi endast den personliga information som är nödvändig för att leverera tjänsten och vi har ett avtal på plats som kräver att de håller din information säker. Var säker på att vi inte kommer att släppa din information till tredje part för deras egna direktmarknadsföringsändamål, såvida du inte har bett oss att göra det. När du frågar om en eller flera av dessa tjänster kommer relevant tredjepartsproduktleverantör att använda dina uppgifter för att förse dig med information och fullgöra sina skyldigheter som följer av alla avtal du har ingått med dem. I vissa fall kommer de att fungera som registeransvarig för din information och därför rekommenderar vi att du läser deras sekretessmeddelande. Dessa tredjepartsproduktleverantörer delar din information med oss som vi kommer att använda i enlighet med denna Integritetsskyddspolicy.

4.3[Med Facebook för Facebook Ads]/OCH/ELLER [genom användning av Facebooks ”gilla”-knapp]. I syfte att marknadsföra våra produkter till dig delar vi dina personuppgifter med Facebook. Vårt ansvar är begränsat till de personuppgiftsbehandlingar som vi bestämmer ändamål och medel för.
4.4Med våra Drop-ship partners; APIdrop och BigBuy. Vårat koncept bygger delvis på s.k. drop-shipping som gör det möjligt för oss att erbjuda dig ett stort utbud av produkter trots att vi själva håller ett mycket begränsat lager. För att detta ska vara möjligt måste vi dela vissa av dina personuppgifter med våra partners APIdrop och BigBuy.
4.5Krav på informationsdelning.

Vi kan också lämna ut dina uppgifter till tredje part om vi har skäl att tro att åtkomst, användning, lagring eller avslöjande av sådan information är nödvändig för att:

(a) Följa domstolsbeslut, administrativa beslut eller andra rättsliga skyldigheter;

(b) Tillämpa våra avtal och villkor;
(c) Hantera och upprätthålla säkerheten på vår webbsajt, inklusive att förhindra eller stoppa en attack vårt datorsystem eller nätverk; och

(d) Skydda rättigheterna, egendomen eller säkerheten hos våra Medlemmar och Besökare, Shoppabilligt, Zalzada mm.

 

 

5

Dina rättigheter

5.1Shoppabilligt och Zalzada följer gällande dataskyddsförordningar inom Europeiska unionen, såsom den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR) som, i tillämpliga fall, ger följande rättigheter för individen.

Som individ har du rätt att:

(a) få information om behandlingen av dina personuppgifter (enligt definition i GDPR);

(b) begära åtkomst till ett register över dina personuppgifter (enligt definition i GDPR);

(c) få tillgång till en kopia av dina personuppgifter;

(d) begära korrigering av dina personuppgifter;

(e) under vissa omständigheter begära radering av dina personuppgifter;

(f) begära begränsning och motsätta dig personuppgiftsbehandlingar som grundas på Zalzada och Shoppabilligt berättigade intressen;
(g) skicka ett klagomål till en dataskyddsmyndighet. Bulgarian Data Protection Authority är den myndighet som övervakar hur Shoppabilligt följer relevant dataskyddslagstiftning, eftersom Zalzada har sitt huvudsakliga verksamhetsställe i Bulgarien. Du som registrerad har rätt att skicka in klagomål till vilken dataskyddsmyndighet du vill, t.ex. Datainspektionen;

(h) om behandlingen av personuppgifter baseras på ditt samtycke har du rätt att när som helst dra tillbaka ditt samtycke för framtida behandling av dina personuppgifter; och

(i) få dina personuppgifter i ett bärbart och maskinläsbart format (”dataportabilitet”).

5.2Förfrågningar. Alla förfrågningar angående dina personuppgifter ska skickas till [email protected]. Du kommer att ha rimlig tillgång till dina personuppgifter utan extra kostnad om du begär detta via [email protected]. Om vi inte kan förse dig med detta inom en rimlig tidsram ger vi dig ett datum för när personuppgifterna kan tillhandahållas. Om tillgång nekas kommer vi att förklara varför.
5.3Rätt att invända mot behandling baserat på våra berättigade intressen. Du har rätt att när som helst motsätta dig behandlingen av personuppgifter som grundas på ett eller flera av våra berättigade intressen. Om du invänder slutar vi att bearbeta dina personuppgifter. Vi kommer inte längre att behandla dina personuppgifter om vi inte kan visa berättigade grunder för behandlingen som väger tyngre än dina intressen, rättigheter och friheter, eller om behandlingen är för att upprätta, utöva eller försvara rättsliga anspråk.
5.4Rätt att invända mot behandlingen av personuppgifter för marknadsföringsändamål. I vissa fall behandlar vi dina personuppgifter för direktmarknadsföring. Du har rätt att när som helst invända mot behandling av dina personuppgifter rörande sådan marknadsföring, inklusive profilering i den utsträckning som den är relaterad till sådan direktmarknadsföring. Om du motsätter dig behandling för direktmarknadsföringsändamål kommer vi inte längre att behandla dina personuppgifter för sådana ändamål. Det finns inga formella krav för att motsätta sig; om möjligt bör det göras via [email protected].
5.5När vi bearbetar dina personuppgifter gör vi det tillsammans med våra koncernbolag i syfte att kunna hantera ditt medlemskap och erbjuda dig de varor och tjänster som du har beställt, driva vår verksamhet, uppfylla våra avtalsenliga och juridiska skyldigheter, skydda våra system och kunder eller uppfylla de berättigade intressen som beskrivs utförligt i avsnitten ”Hur och varför vi använder dina personuppgifter” och ”När och hur vi delar personuppgifter med andra” här ovan. När vi överför personuppgifter från Europeiska Unionen gör vi det baserat på ett antal juridiska mekanismer, enligt beskrivningen i avsnittet ”Datalagring och gallring”
5.6

Notera att om du begär att vi inte ska kontakta dig genom e-post kommer vi att behålla en kopia av den e-postadressen i vår spärrlista för utskick för att se till att du inte får del av oönskade e-postutskick.

 

6

Säkerheten för dina personuppgifter

6.1Skydd av dina uppgifter.

Vi åtar oss att hålla din information och dina personuppgifter säkra. Därför är vårt betalningssystem, genom de två tjänsteleverantörerna Twispay och Stripe, baserat på SSL-säkerhetsstandard, vilket betyder att de uppgifter som du som Medlem anger vid betalning är krypterade. Som krypterad form vid e-handel är SSL-säkerhetsstandard utbredd och betraktas som en mycket säker lösning.

Zalzada upprätthåller lämpliga fysiska, tekniska och administrativa skyddsåtgärder för att skydda personuppgifter och personligt identifierbar information som du överför genom användning av vår tjänst. Vi uppdaterar och testar vår säkerhetsteknik kontinuerligt.

Icke-känsliga uppgifter (din e-postadress etc.) överförs normalt via Internet, och vid sådan överföring kan vi aldrig garantera ett helt komplett skydd. Därför kan vi inte, även om vi strävar efter att skydda dina personuppgifter, garantera säkerheten för all information du överför via Internet till oss, och du gör sådan överföring på egen risk. När vi har fått din information gör vi vårt bästa för att säkerställa dess säkerhet i våra system.

6.2Begränsad åtkomst. Vi begränsar åtkomsten till dina personuppgifter till dem som behöver dessa för att tillhandahålla webbsajten till dig eller för att administrera våra interna system. Vi utbildar våra anställda om vikten av konfidentialitet och har ingått sekretessavtal med våra anställda för att upprätthålla integriteten hos din information.
6.3Säkerställa efterlevnad. Vi förbinder oss att vidta lämpliga disciplinära åtgärder för att säkerställa och genomdriva att våra anställda tar det integritetsansvar som vi ålägger dem.

 

7

Datalagring och gallring

7.1Plats för dina uppgifter. Personuppgifter som hanteras av Shoppabilligt lagras och behandlas i [Sverige, Bulgarien, Singapore] eller i andra länder där Shoppabilligt, Zalzada och våra partners eller leverantörer är aktiva.
7.2Överensstämmelse med denna Integritetsskyddspolicy. Vi vidtar åtgärder för att säkerställa att de personuppgifter som vi samlar in genom denna Integritetsskyddspolicy hanteras i enlighet med bestämmelserna i denna policy och enligt tillämpliga lagar där informationen är tillgänglig.
7.3Överföringar utanför EU / EES. Om vi skulle överföra dina personuppgifter till tredjeländer, dvs. länder utanför EU / EES, kommer vi att ingå avtal och vidta andra åtgärder i enlighet med tillämpliga lagkrav, som omfattar Europeiska unionens standardavtalsklausuler. Vänligen maila [email protected] om du vill ha mer information om de skyddsåtgärder vi har vid överföring av data utanför EU och EES. Om du använder webbsajten när du själv är utanför EU kan vi inte förhindra att dina personuppgifter överförs utanför EU för att vi ska kunna hjälpa dig.
7.4Allmänt om lagringstid. Zalzada behåller endast personuppgifter så länge uppgifterna är nödvändiga för att kunna tillhandahålla vår webbsajt och tjänster, och för att uppfylla de ändamål som anges i avsnitt 3 ovan. Vi lagrar inte din IP-adress, MAC-nummer och data av liknande typ på lång sikt. Dessa data bearbetas endast tillfälligt inom tekniska loggar som kan analyseras för att optimera webbsajten och användningen därav, t.ex. för att utföra felsökning avseende webbsajten.
7.5Särskilt om medlemskap. Vi kommer att spara och lagra dina personuppgifter så länge det är nödvändigt för att administrera ditt medlemskap, tillhandahålla webbsajten och leverera de varor som du har beställt, eller så länge det krävs för att uppfylla våra eventuella rättsliga förpliktelser. Vi kommer att bevara dina uppgifter så länge du är Medlem hos Shoppabilligt, samt upp till tjugofyra (24) månader efter att du gjorde ditt sista köp, alternativt tjugofyra (24) månader efter att du blev inaktiv, eller valde att avsluta ditt medlemskap, hos Shoppabilligt.
7.6Kriterier för bestämning av lagringstid

Olika typer av data kan lagras med olika tid. Kriterierna som avgör hur länge vi lagrar dina uppgifter kan vara:

(a) Hur länge vi behöver dina personuppgifter för att vi ska kunna förse dig med webbsajten och de produkter du har beställt? Till exempel: Om du har blivit Medlem hos Shoppabilligt lagrar vi din information så länge som är nödvändigt för att hantera ditt medlemskap, dvs tills du bestämmer dig för att avsluta ditt medlemskap eller ta bort ditt konto. Om du har haft kontinuerlig kommunikation med vår kundtjänst lagrar vi den information du har lämnat så länge som det är nödvändigt för att kunna hantera din förfrågan.

(b) Har vi lagliga, avtalsenliga eller andra liknande skyldigheter att lagra uppgifterna? Till exempel: Shoppabilligt och Zalzada kan omfattas av obligatorisk lagstiftning om lagring av information, exempelvis av redovisningsskäl. Det kan också röra sig om en myndighetsbegäran om att lagra data som är relevanta för undersökningar eller data som måste sparas för att lösa en eventuell tvist.

7.7Granskning. Vi granskar och uppdaterar våra lagringsperioder för personuppgifter på en regelbunden basis. Observera att om du avslutar prenumerationen på vårt nyhetsbrev kan vi behålla dina uppgifter i en uttrycklig ”do-not-send”-lista för att säkerställa att du inte får framtida kommunikation från oss via e-post.

 

8

Undantaget för denna policy

8.1Aggregerade personuppgifter. Aggregerade data samlas in och bearbetas med hjälp av cookies för att övervaka och utvärdera användartrender på webbsajten. För detaljerad information om hur Shoppabilligt använder cookies, se vår [shoppabilligt.nu/CookiePolicy]. Vi samlar in information om hur användarna av vår tjänst interagerar med Shoppabilligt på ett sätt som innebär att vi inte kan länka tillbaka data till dig. Vi använder den anonyma informationen om hur våra Medlemmar och Besökare använder vår webbsajt och våra tjänster för statistik, förbättring av tjänster och produktutveckling. Dessa uppgifter kommer att vara helt anonyma och utgör inte personuppgifter. Det kan därför lagras längre än din personliga information.
8.2Anonyma personuppgifter. Anonymisering innebär att vi tar bort alla delar i personuppgifter som kan koppla den till dig. Anonyma personuppgifter saknar också allt som i framtiden kan göra det möjligt att återansluta data till dig. Denna process för ”avpersonalisering” av personuppgifter går ett steg längre än processen för pseudonymisering vilket innebär att anonymisering gör det ännu svårare att identifiera en individ än pseudonymisering.
8.3Tredje parter. Denna Integritetsskyddspolicy gäller inte för personuppgifter som du tillhandahåller till en annan Medlem eller Besökare via webbsajten eller då du på annat sätt använder tredjepartstjänster som meddelandetjänster och betalningstjänster.

 

9

Ändringar och Uppdateringar av denna policy

9.1Regelbundna uppdateringar av denna Integritetsskyddspolicy. Vi kommer att uppdatera vårt integritetsmeddelande när det behövs för att återspegla kundfeedback, ändringar av tjänsten eller den uppdaterade tolkningen av lagstiftningen. När meddelandet uppdateras visar vi det senaste uppdateringsdatumet högst upp i meddelandet och vi kommer att beskriva ändringarna på sidan Ändringshistorik.
9.2Väsentliga ändringar av denna Integritetsskyddspolicy. Vid betydande ändringar i denna Integritetsskyddspolicy eller i hur Shoppabilligt använder din personliga information kommer vi att meddela dig, på vår webbsajt eller via e-post, innan ändringarna träder i kraft, om det krävs enligt lag.
9.3Läs denna Integritetsskyddspolicy då och då för att hålla dig informerad om hur Shoppabilligt och Zalzada skyddar din personliga information och integritet

 

9

Frågor, funderingar och klagomål

10.1För att ställa frågor eller kommentera denna Integritetsskyddspolicy och i övrigt om hur vi behandlar dina personuppgifter, kontakta oss på:

Zalzada är ett spanskt företag med organisationsnummer 205576984 och registrerad adress 25 Krali Marko Street, Plovdiv Bulgaria, 4000, email: [email protected]

ÄNDRINGSHISTORIK
oktober 1 2020